1 2 3 4 5

Dobrodošli na izletniški kmetiji Faganeli.


Gospodar Diego, ki Vas bo gostoljubno postregel in gospodinja Margerita, ki Vam bo v domači kuhinji pripravila zaželene dobrote bosta poskrbela, da se boste pri nas dobro počutili in se radi vračali. Naša kmetija je družinska. Tako sta na kmetiji poleg Diega in Margerite tudi starejša in mlajša generacija, ki v primeru večjega števila gostov z veseljem priskočita na pomoč.

Pogostili Vas bomo v prijetnem domačem ambientu. Zaključene družbe, ki si želijo nekoliko ločene postrežbe od ostalih gostov in skupine, ki si želijo degustacij naših hišnih specialitet, lahko postrežemo v kleti. V toplejših mesecih lahko posedite na pokriti zunanji terasi. Nekaj miz s senčniki pa lahko postavimo in postrežemo kar na travniku, kjer boste z naravo še bolj povezani. Počutje in zadovoljstvo naših gostov nam je zelo pomembno – tudi tistih najmlajših, otrok. Zanje smo zato uredili otroški kotiček z mizico, stolčki, barvicami in kockami.

Vsa živila, ki jih uporabljamo za pripravo jedi, so skrbno izbrana, sveža in zdrava. Večina živil je naše lastne pridelave in predelave oziroma so to živila priznanih kmetovalcev iz bližnje okolice. Prav zato je ponudba naših jedi tudi sezonsko obarvana.
Dobrodošli!